klinik-lolland-falster.dk: Klinik i Rødby

Klinik i Rødby

Om Rødby

Rødby er beliggende på det sydlige Lolland med knap 2.200 indbyggere. Rødby opstod i 1200-tallet ved den tidligere Rødby Fjord, hvor den korteste overgang til Femern over Østersøen fandtes. I middelalderen var Rødby en betydningsfuld havneby, der blev benyttet som handelsplads med Tyskland. En stor del af den gamle middelalderby er bevaret, men Rødby har dog ikke længere direkte adgang til havet, da man i starten af 1900-tallet besluttede at tørlægge Rødby Fjord for at beskytte byen mod oversvømmelser. En ny havn blev dog bygget i løbet af 1900-tallet og i 1963 stod Rødby Havn klar som en færgeovergang, hvorfra linjen Rødby-Puttgarden sejler.


Virksomhed i Rødby

Rødby er en udpræget handels- og serviceby, og i bymidten er der en lang forretningsgade med flere små butikker. Der er desuden en række mindre fremstillingsvirksomheder i byen. Rødbys erhverv forventes opnå vækst efter Femern-Bælt forbindelsen bliver færdig i 2018, men det er uvist, hvor stor betydning forbindelsen får for Rødby.

 

Værd at besøge i Rødby

- Rødby Kirke

- Willers Gaard

- Ravsliberiet

 

Rødbys geografi:

Rødby havde i 2011 2.185 indbyggere og er beliggende i Sydlolland, som en del af Lolland Kommune. De største veje i byen er Møllevej og Østre Alle, mens Sydmotorvejen løber lige ved siden af Rødby.

 

Links om Rødby

Om Rødby på Wikipedia

Link til Lolland Kommune

Kort over Rødby

Erhvervslokaler i Rødby

Søg erhvervslokaler i Rødby

Kliniklokaler er mange forskellige ting. Lokaler til lægeklinik, tandlæageklinik, fysioterapi klinik ol. er ofte kontorlokaler med gode adgangsforhold for patienterne (dvs. nærhed til offentlig transport, samt elevator). Lokaler til skønhedsklinik, negleklinik ol. er typisk butikslokaler eller en høj kælder med vinduespartier til en befærdet gade. Endelig finder der mange klinikfællesskaber, hvor behandlere slår sig sammen og deler lokalerne. Her er det almindeligt at nogle lokaler udlejes på dags- eller timebasis.

 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for udlejning af klinik. Hvis du søger klinik til leje, eller en klinik til salg, så kan du finde dine nye kliniklokaler hurtigt og let ved at klikke på linksene i højre side.